Jouw balkon kan wel wat meer kleur en uitstraling gebruiken? Natuurlijk kun je dan allerlei bloemenzaadjes in een pot stoppen of je koopt de prachtigste planten en andere leuke accessoires. Maar hoe makkelijk is het om gewoon te kiezen voor gekleurd kunstgras. Dan heb je het hele jaar door kleur op je balkon en het hoeft nog niet eens veel te kosten ook. En onderhoud? Ach, dat stelt niets voor.

In 12 verschillende kleuren verkrijgbaar
Oei, dat wordt nog lastig met kunstgras in kleur op je balkon. Je had vast niet gedacht dat dit gras in zoveel kleuren te krijgen was. Wat zou nu het mooiste zijn op jouw balkon? Ga je voor rood, lekker vrolijk? Of je neem je groen omdat deze kleur het meeste op gewoon gras lijkt? Het kan natuurlijk ook dat je binnen in huis heel veel accessoires hebt in de kleur blauw. Dan is het ook superleuk als je de kunstgras in de kleur blauw neemt. Zo loopt je woning prachtig door naar je balkon.

Fijn zacht tapijtje
Heb je eenmaal kunstgras in kleur op je balkon, dan zul je zien dat je nooit meer anders wil. Het kost je geen onderhoud, het is niet duur in aanschaf en het gaat ook nog eens lang mee. En weet je wel hoe heerlijk zacht dit gekleurde kunstgras aan je voeten voelt? Wellicht loop je binnen bijna altijd op blote voeten. Veel mensen vinden dat gewoon erg lekker en het schijnt nog gezond te zijn ook. Doe je de balkondeur open en stap je naar buiten, ja, dan pak je toch snel even een paar slippers of schoenen. Heb jij kunstgras in kleur op je balkon liggen, dan is dat niet meer nodig. Juist niet. Hoe heerlijk is het om met blote voeten op je zachte tapijtje te stappen. En supermakkelijk natuurlijk, want nu loop je gewoon op blote voeten van buiten naar binnen en ook weer van binnen naar buiten. Schrik overigens niet als het begin te regenen en je hebt net een tapijtje van kunstgras gelegd. Hier kan het gewoon tegen. En is het een keer vies, dan neem je het eenvoudig even af en al het vuil is zo verdwenen.


Geschikt voor allerlei toepassingen
Gekleurd kunstgras is leuk voor op je balkon, maar je kunt het ook binnen in je huis gebruiken. Eigenlijk als vervanging van een vloerkleed. En heb je geen balkon, maar een tuin, dan kun je het gekleurde kunstgras bijvoorbeeld onder je eettafel neerleggen. Dit geeft meteen een warme en gezellige uitstraling. Ook in winkels is dit kunstgras ideaal. Zeker ook omdat het in zoveel kleuren beschikbaar is.